A Streak él! Undertaker legyőzte Punk-ot, visszaszerezte az urnát, és továbbra is fenntartja legendás veretlenségi sorozatát.


Élőben játszotta el a helyszínen CM Punk bevonulózenéjét a Living Colour, és úgy tűnt, ez jót tett az önbizalmának. Undertaker egyik legdrámaibb bevonulásának lehettünk szemtanúi vasárnap, és miután kiszabadult a "pokolból", máris szembetalálta magát, egy tiszteletlen, kisebbségi komplexusban szenvedő, straightedge szupersztárral, ki szimplán csak a világ legjobbjának könyveli el magát. 


Hogy tiszteletlenségének súlya is legyen, hamar lekevert egy pofont Undertakernek, amit szinte rögtön követett még egy. A meccs közben, Undertaker-en jól látható volt a hosszú kihagyás, és bizony látszott, nincs száz-százalékos állapotban.
 Arról, hogy nem volt meg a megfelelő állapot, azok a tények is tanúskodnak, hogy nem láttunk sem Old Scholl-t, sem Flying Clothesline-t, de még a Snake Eyes-t is nélkülöznünk kellett 'Takertől.  Nem úgy ellenfelétől. Punk és az Old School. Hát igen...





Aki látta a gálát, tisztában van azzal, hogy ezen a meccsen volt a legaktívabb a közönség, az egész este folyamán. Annak ellenére, hogy fanok között kiegyenlített küzdelem folyt, a ringben zajló összecsapásra már közel sem mondható el ez.
 Hiába sérülés ide,- súlyfelesleg oda, CM Punk nem képviselt egy szintet Deadman-nel, aki egy kemény Chokeslam, valamint két Tombstone kíséretében nyomatékosította azt, hogy még mindig Ő az, aki a világ, és a WWE tetején tartózkodik.


 Undertaker életben tartotta a Streak-et, és majdhogynem könnyes szemekkel, a ring közepén lévő urnára tekintve, emlékezett Paul Bearer-re. Azt hiszem, ilyet még sosem nem láthattunk tőle. Megható pillanat...(Meg kell jegyezni, Phenom nadrágján egy urnát ábrázoló jelképpel is találkoztunk, "P.B." felirattal, ezzel is adózva emlékének)


R.I.P CM Punk, 21 - 0

0 HOZZÁSZÓLÁS:

Megjegyzés küldése

undertaker

1990-BEN, A SURVIVOR SERIES ADÁSÁN DEBÜTÁLT UNDERTAKER, A PRO-WRESTLING ("PANKRÁCIÓ") LEGNAGYOBB, LEGRETTEGETTEBB, ÉS LEGINKÁBB TISZTELT ALAKJA.
TERMETÉHEZ TÁRSULT SEBESSÉGE, EMBERFELETTI EREJE ÉS PÁRATLAN MOZGÁSA EMELTE ŐT A LEGNAGYOBBAK FÖLÉ.
RENGETEG FELEJTHETETLEN ÜTKÖZET, HÉT VILÁGBAJNOKI CÍM, EGY LENYÜGÖZÖ, 23 ÉVEN ÁT TARTÓ VERETLENSÉGI SZÉRIA, ÉS TELJES DOMINANCIA JELLEMZI ÚTJÁT.

tudtad?

UNDERTAKER - EREDETI NEVÉN; MARK WILLIAM CALAWAY - NEM RENDELKEZIK SEM PRIVÁT FACEBOOK, SEM TWITTER FIÓKKAL, ÉS TERMÉSZETESEN BÁRMILYEN MÁS KÖZÖSSÉGI PORTÁLON SINCS JELEN.

A JELENLEGI WEBOLDAL, A THE UNDERTAKER LAPUNK.HU UTÓDJA.

Undertaker Magyarország 2009 - 2016. Üzemeltető: Blogger.

kiemelt

'TAKER - A VILÁG LEGNAGYSZERÜBB SPORTOLÓJA

Nem sok sportoló létezik, aki temetési induló kíséretében , tetötöl talpig fekete öltözékben érkezik a ringbe, majd olyan mozdulatokkal ...