Személyes véleményem pedig az hogy...csalódott vagyok. Mégpedig attól, hogy Mark valószínűleg nem fog megszólalni a lemezen, de a nagyobb baj, hogy a könyvben sem..


 Nevetséges ahogy a WWE ragaszkodik az egyedülállóan elavult elképzeléseihez. Bámulatos arcátlanság, hogy az elmúlt tíz év alatt megjelent egy tucat Undertaker kiadványban, Mark Calaway-től egyetlen mondat nem hangzott el.

Nem érdekel minket a "szupersztárok" és a "WWE személyiségek" véleménye Undertakerről - legalábbis engem nem érdekel.

Én Mark Calaway szavaira, élményeire, tapasztalataira vagyok kiváncsi!

Arra vagyok kiváncsi, hogyan élte meg azt a hatalmas szeretetet és tiszteletet, amit 25 év alatt kapott a mindenkori wrestling rajongóktól.

Melyek voltak a legemlékezetesebb mérkőzései, a legmeghatározóbb élményei "a bizniszben" vagy ne adj' Isten - a legviccesebb történetei a backstage-ben. A végtelenségig lehetne folytatni...

Kedves Vince! Ha esetleg ezt most olvasod, légy szíves és pihentesd az Undertaker egymilliárdszor látott mérkőzéseit tartalmazó kiadványokat, és készítsétek el a "This is my yard" második részét.

Köszönjük.


Egy ajánlott videó a Mark Calawayt kedvelőknek, ahogy a fentebb említett 2001-ben megjelent dvd is.



0 HOZZÁSZÓLÁS:

Megjegyzés küldése

undertaker

1990-BEN, A SURVIVOR SERIES ADÁSÁN DEBÜTÁLT UNDERTAKER, A PRO-WRESTLING ("PANKRÁCIÓ") LEGNAGYOBB, LEGRETTEGETTEBB, ÉS LEGINKÁBB TISZTELT ALAKJA.
TERMETÉHEZ TÁRSULT SEBESSÉGE, EMBERFELETTI EREJE ÉS PÁRATLAN MOZGÁSA EMELTE ŐT A LEGNAGYOBBAK FÖLÉ.
RENGETEG FELEJTHETETLEN ÜTKÖZET, HÉT VILÁGBAJNOKI CÍM, EGY LENYÜGÖZÖ, 23 ÉVEN ÁT TARTÓ VERETLENSÉGI SZÉRIA, ÉS TELJES DOMINANCIA JELLEMZI ÚTJÁT.

tudtad?

UNDERTAKER - EREDETI NEVÉN; MARK WILLIAM CALAWAY - NEM RENDELKEZIK SEM PRIVÁT FACEBOOK, SEM TWITTER FIÓKKAL, ÉS TERMÉSZETESEN BÁRMILYEN MÁS KÖZÖSSÉGI PORTÁLON SINCS JELEN.

A JELENLEGI WEBOLDAL, A THE UNDERTAKER LAPUNK.HU UTÓDJA.

Undertaker Magyarország 2009 - 2016. Üzemeltető: Blogger.

kiemelt

'TAKER - A VILÁG LEGNAGYSZERÜBB SPORTOLÓJA

Nem sok sportoló létezik, aki temetési induló kíséretében , tetötöl talpig fekete öltözékben érkezik a ringbe, majd olyan mozdulatokkal ...