Nem sok sportoló létezik, aki temetési induló kíséretében, tetötöl talpig fekete öltözékben érkezik a ringbe, majd olyan mozdulatokkal fenyegti ellenfelét, mint pl. a Tombstone Piledriver.


-----


És persze nem sok sportoló mondhatja magát olyannak, mint a több mint két méter magas, 130 kilós Undertaker, aki ebben a hónapban ünnepli a 25. évét, mint top sztár a WWE-ben - ahol ezidő alatt, egy impresszív 21 győzelmet számláló, veretlenségi sorozatot állított fel.

Igen, azt mondom sport. Felejtsük el azt a közeget, ami a pro-wrestling világát jellemzi, és mondjuk ki azt, hogy Undertaker több egy egyszerű sportolónál - ő egy valódi hős. Ha ezzel nem értesz egyet, bizony egy pokoli Chokeslamet érdemelsz.


There is no greater survivor - Nincs nagyobb túlélö.

Gondolj csak bele: mi kell ahhoz, hogy sportolóként, hősnek mondhasd magad? Szükséged van Pelé szintű ügyességre, és higgadtságra a szinpadon. Az út a sikerhez, még ha az fizikai fájdalmak leküzdésén át vezet is. Lásd Muhammad Ali kapcsolatát a tömegekkel; szeretetet kölcsönöz és tiszteletet parancsol, és persze a top fizikai kondíció az, ami kiemel a riválisok közül, ahogy Usain Bolt esetében láthatod; és persze a zsinórban learatott győzelmek, mint a hétszeres világbajnok, Michael Schumacher esetében.

Mark Calaway az összes, fent említett tulajdonsággal rendelkezik: egy ekkora darab ember, ilyen ringbéli képességeivel és kondícióval valóban páratlannak mondható, és még így, 50 évesen is folyamatosan viszi a show-t, ahol megjelenik. A fájdalomtürö képessége legendás, és a sérülésekkel együtt, még manapság is képes világklasszis meccseket lehozni. Kapcsolata a rajongókkal már negyed évszázada páratlan, a 21 meccses WrestleMania veretlenségi sorozata, soha nem lesz még megközelítve sem.


Twenty five years. One undying legacy - Huszonöt év. Egy halhatatlan örökség

Undertaker sorozata lett a WrestleMania csúcspontja az elmúlt évtizedben, nagyobb bármely bajnoki címmeccsnél is, igen.
A mérkőzések, melyeken ő megjelent, lettek a legizgalmasabb, legnépszerűbb meccsek, melyek a legtöbb témát szolgáltatták a rajongóknak.

A veretlenségi sorozat több volt puszta győzelmeknél; Undertaker tehetségének bizonyítéka, maximális teljesítménye minden egyes meccsen, és persze a hatalmas fájdalmak elviselése; mindezt a rajongókért.


Vasárnap, a Survivor Series lesz az a hely, amely Undertaker debütálásának megemlékezéséről, elért sikereiről szól majd, addig a pontig amíg meg nem szólal a gong, majd a tetőtől-talpig feketében lévő Holtember megjelenik, halálosan lassan elsétál a ringig, kimért pontossággal leemeli kalapját fejéről, majd példamutató módon adja azt, amit a legjobban tud; legjobbnak lenni.


Részben a telegraph.co.uk cikke alapján.





0 HOZZÁSZÓLÁS:

Megjegyzés küldése

undertaker

1990-BEN, A SURVIVOR SERIES ADÁSÁN DEBÜTÁLT UNDERTAKER, A PRO-WRESTLING ("PANKRÁCIÓ") LEGNAGYOBB, LEGRETTEGETTEBB, ÉS LEGINKÁBB TISZTELT ALAKJA.
TERMETÉHEZ TÁRSULT SEBESSÉGE, EMBERFELETTI EREJE ÉS PÁRATLAN MOZGÁSA EMELTE ŐT A LEGNAGYOBBAK FÖLÉ.
RENGETEG FELEJTHETETLEN ÜTKÖZET, HÉT VILÁGBAJNOKI CÍM, EGY LENYÜGÖZÖ, 23 ÉVEN ÁT TARTÓ VERETLENSÉGI SZÉRIA, ÉS TELJES DOMINANCIA JELLEMZI ÚTJÁT.

tudtad?

UNDERTAKER - EREDETI NEVÉN; MARK WILLIAM CALAWAY - NEM RENDELKEZIK SEM PRIVÁT FACEBOOK, SEM TWITTER FIÓKKAL, ÉS TERMÉSZETESEN BÁRMILYEN MÁS KÖZÖSSÉGI PORTÁLON SINCS JELEN.

A JELENLEGI WEBOLDAL, A THE UNDERTAKER LAPUNK.HU UTÓDJA.

Undertaker Magyarország 2009 - 2016. Üzemeltető: Blogger.

kiemelt

'TAKER - A VILÁG LEGNAGYSZERÜBB SPORTOLÓJA

Nem sok sportoló létezik, aki temetési induló kíséretében , tetötöl talpig fekete öltözékben érkezik a ringbe, majd olyan mozdulatokkal ...