Nincsen sem American Badass, és a félelemnek sincs új arca - mert az még mindig a régi. Megvan a huszonkettedik.


Sajnos egy technikai hiba miatt törlődött az ide szánt cikk, így röviden összefoglalva a történteket:

Undertaker a 2004 -es kinézetét idézve lépett a ringbe, sokkal jobb fizikai állapotban ("jobb" izomzattal és kevesebb zsírfelesleggel) mint tavaly.

Bár az állóképessége megkopott, a mérkőzés elején látott dominancia a régi időket idézte, ahogy az Old School és a második - kegyetlen - Tombstone is.




Látható volt hogy erősen hátráltatták az őt régóta kisírtő sérülések - csípő és térdbántalmak -, de a hozzállása példaértékű és tiszteletre méltó. Sőt! Ha szabad ilyet mondanom - Taker arcán az elégedetlenség jeleit véltem felefedezni, talán nem volt teljességgel megelégedve a saját teljesítményével.

Azonban ezzel abszolút nem értek egyet, hiszen a jelen körülmények között, ez egy közepesen jó mérkőzésnek mondható az ő mindenkori szintjén.




Egy szót még Bray Wyatt-ről: az egész meccs folyamán látható volt rajta, hogy mennyire tiszteli Undertakert, amely ennyire feltűnően ritkán látszik az ellenfeleken. Nem akarta megmutatni a világnak hogy akkor most ő a "faszagyerek", mert Taker ellen meccsel. Szintén jár neki a respect, tagadhatatlanul nőtt a szememben,

Sorry a rövid cikkért srácok - csajok, de örüljünk hogy meglett a huszonkettedik győzelem, és annak méginkább, hogy Mark jobban van fizikailag.. és talán mentálisan is.

Jövőre(?) találkozunk 'Taker!


4 megjegyzés:

  1. A zsírfelesleg rész nem épp igaz, tavaly nagyon sovány volt, most úgy tűnik hogy szedett magára egy kicsit, Illetve izmot meg jó sokat így jobban is néz ki de főleg sokkal jobb állapotban is van. És jó hogy van haja. Kb. 10 évet fiatalodott 1 év alatt :D Továbbá az is jó volt hogy a hajjal együtt a régi öltözete is visszatért. Remélem jövőre visszatér hosszú hajjal hasonló állapotban és nyomnak Stinggel egy komoly mérkőzést. Ő is bebizonyította HHH ellen hogy 56 éves létére még igen mozgékony. Egy tökéletes ellenfél lenne jövőre Takernek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Eddig azt gondoltam,hogy ha az Undertaker vs Sting mérkőzés létrejönne,akkor döntetlennek kéne lennie,de a wrestlemania-n azzal,hogy így megalázták stinget,már takert hoznám ki győztesnek.

      Törlés
  2. Nem volt sovány tavaly sem (zsír tekintetében), ezt a látszatot csak a viszonylag nagyobb mennyiségű izomtömeg elvesztése okozta. Az előző ~ két évvel ellentétben, most felszedett egy "jobb mennyiségű" izmot, és azt mondom szálkásított is, hiszen jobban látszódott a mellizma, és karcsúbb lett deréktájon is.

    Mindenképp jobban néz ki, hatalmas tisztelet jár ezért neki és Michelle-nek is, aki rendesen tolta előre Markot :)

    Sting feud az áll. Döntetlen az túlzás lenne.. még akkor is ha a HHH elleni meccse egy rossz vicc volt.

    VálaszTörlés
  3. Igen, máskor még elmegy hogy bemegy egy csomó másik ember a ringbe, de azért egy wrestlemanián nagyon idegesítő. Főleg hogy eléggé úgy nézett ki hogy Sting nyert volna ha nem avatkoznak bele. Azért megnézném jövőre kettőjük összecsapását. Abba a meccsbe azért nem hiszem hogy beleszólna bárki is. Takert szerencsére nem szokták megzavarni a manián.

    VálaszTörlés

undertaker

1990-BEN, A SURVIVOR SERIES ADÁSÁN DEBÜTÁLT UNDERTAKER, A PRO-WRESTLING ("PANKRÁCIÓ") LEGNAGYOBB, LEGRETTEGETTEBB, ÉS LEGINKÁBB TISZTELT ALAKJA.
TERMETÉHEZ TÁRSULT SEBESSÉGE, EMBERFELETTI EREJE ÉS PÁRATLAN MOZGÁSA EMELTE ŐT A LEGNAGYOBBAK FÖLÉ.
RENGETEG FELEJTHETETLEN ÜTKÖZET, HÉT VILÁGBAJNOKI CÍM, EGY LENYÜGÖZÖ, 23 ÉVEN ÁT TARTÓ VERETLENSÉGI SZÉRIA, ÉS TELJES DOMINANCIA JELLEMZI ÚTJÁT.

tudtad?

UNDERTAKER - EREDETI NEVÉN; MARK WILLIAM CALAWAY - NEM RENDELKEZIK SEM PRIVÁT FACEBOOK, SEM TWITTER FIÓKKAL, ÉS TERMÉSZETESEN BÁRMILYEN MÁS KÖZÖSSÉGI PORTÁLON SINCS JELEN.

A JELENLEGI WEBOLDAL, A THE UNDERTAKER LAPUNK.HU UTÓDJA.

Undertaker Magyarország 2009 - 2016. Üzemeltető: Blogger.

kiemelt

'TAKER - A VILÁG LEGNAGYSZERÜBB SPORTOLÓJA

Nem sok sportoló létezik, aki temetési induló kíséretében , tetötöl talpig fekete öltözékben érkezik a ringbe, majd olyan mozdulatokkal ...